OVER MEELIS BOUW

Het familiebedrijf is al ruim 70 jaar een begrip in Den Haag en omgeving. Cees Meelis legde in 1945 de basis van het bedrijf door aan de De Gheijnstraat Meelis Bouw & Aannemingsbedrijf te starten.
Nadat zoon Johan Meelis het bedrijf in 1969 had overgenomen verhuisde het bedrijf in1983 onder de naam Meelis Bouw & Aannemings- en Schildersbedrijf naar de 1e de Riemerstraat. Toen Johan Meelis eind 2015 te kennen gaf het bedrijf te willen beëindigen besloot zoon Kees Meelis, die bij hem als bedrijfsleider in dienst was, het familiebedrijf in 2016 voort te zetten onder de naam Meelis Bouw.


Tradities

Meelis Bouw is voortgekomen uit oude tradities. Oude tradities die niet onder het puin van de crisis terecht gekomen zijn maar voor een nieuwe bouwtoekomst in een nieuw jasje zijn gestoken. Zo baant de ondernemersgeest zich een weg naar creativiteit en ongekende kansen op het gebied van klantgerichtheid, vertrouwen, innovatie, marktbenadering en nieuwe vormen van samenwerking. Dit is wat het team van Meelis Bouw inspireert en hen dwingt tot nadenken én handelen. Dat dit geen loze kreet is bewijzen de huidige opdrachtgevers van Meelis Bouw, waaronder die van Gemeentemuseum Den Haag.