Restauratie

meelis bouw

Restauratie

Veel historische panden kampen met achterstallig onderhoud. Dit is niet alleen een doorn in het oog, maar kan tevens effect hebben op de veiligheid. Het restaureren van een dergelijk pand vraagt veel vakmanschap.

Bij Meelis Bouw hebben wij de vakkennis en het personeel in huis, waardoor uw restauratie bij ons in goede handen is. Onze vakmensen voeren met alle liefde en kennis het ambachtelijk werk voor u uit zonder daarbij de historische details uit het oog te verliezen. Bij het restaureren van uw pand proberen wij het authentieke karakter te waarborgen.

De uitstraling, warmte en de geschiedenis vinden wij prachtig. Daarnaast hebben wij ook veel ervaring en kennis met het verwerken van moderne technieken. Zodat een gerestaureerd pand zijn unieke karakter behoudt en toch modern is en aan de veiligheidseisen voldoet.

Contact opnemen

KEES MEELIS

"Het gaat ons niet om meters maken. Wij kijken liever naar de details.”

Bij Meelis Bouw worden de juiste ambachten samengevoegd. Door onze kennis en krachten te bundelen zorgen we voor een meesterlijk resultaat.

Ambachtelijk

Meelis Bouw staat garant voor een goede voorbereiding, strakke planning en onberispelijke oplevering. Vandaar de trouwe klantenkring lovende referenties!

klantgericht

Vertrouw het toe aan het vakmanschap van Meelis Bouw. Al meer dan 70 jaar een begrip in de regio Den Haag.

Onze gespecialiseerde mensen zorgen ervoor dat het piekfijn in orde komt!

Glas in lood restauratie

Meelis Bouw is gespecialiseerd in het restaureren van glas in lood. Bij de restauratie van een paneel wordt eerst het glas uit het lood gehaald, vervolgens wordt het paneel opnieuw in het lood gezet, gesoldeerd en als laatste gekit.

Monumentale panden

Een historisch pand is geen nieuwbouwwoning. Er zit geschiedenis in en heeft een bijzonder karakter. Het verdient speciale aandacht en ambachtelijke kennis.