Renovatie

meelis bouw

Renovatie

Als we een pand renoveren wordt het bestaande karakter zo veel mogelijk behouden, maar tegelijkertijd het woon- of werkcomfort verhoogd. Daarnaast kan in veel gevallen, door isolatie of het wijzigen van de technische installaties, het energieverbruik worden verlaagd.

Dat is beter voor het milieu en zorgt voor verlaging van de energielasten. Bij het renoveren van uw pand proberen wij het authentieke karakter te waarborgen. De uitstraling, warmte en de geschiedenis vinden wij prachtig.

Daarnaast hebben wij ook veel ervaring en kennis met het verwerken van moderne technieken. Zodat een gerenoveerd pand zijn unieke karakter behoudt en toch modern is en aan de veiligheidseisen voldoet.

Contact opnemen

KEES MEELIS

"Het gaat ons niet om meters maken. Wij kijken liever naar de details.”

Bij Meelis Bouw worden de juiste ambachten samengevoegd. Door onze kennis en krachten te bundelen zorgen we voor een meesterlijk resultaat.

Ambachtelijk

Meelis Bouw staat garant voor een goede voorbereiding, strakke planning en onberispelijke oplevering. Vandaar de trouwe klantenkring lovende referenties!

klantgericht

Vertrouw het toe aan het vakmanschap van Meelis Bouw. Al meer dan 70 jaar een begrip in de regio Den Haag.

Onze gespecialiseerde mensen zorgen ervoor dat het piekfijn in orde komt!

Glas in lood restauratie

Meelis Bouw is gespecialiseerd in het restaureren van glas in lood. Bij de restauratie van een paneel wordt eerst het glas uit het lood gehaald, vervolgens wordt het paneel opnieuw in het lood gezet, gesoldeerd en als laatste gekit.

Monumentale panden

Een historisch pand is geen nieuwbouwwoning. Er zit geschiedenis in en heeft een bijzonder karakter. Het verdient speciale aandacht en ambachtelijke kennis.