Verbouw

meelis bouw

Verbouw

Uw woning of bedrijfspand voldoet niet meer aan uw huidige wensen. U droomt al jaren van een grotere woning of een betere uitstraling van uw bedrijfspand. Meelis Bouw verbouwt in de breedste zin van het woord.

Voor zowel een grote of kleine verbouwklus kunt u bij ons terecht. Wij helpen u als bouwbedrijf graag met het realiseren van uw wensen. Heeft u uw verbouwideeën gereed of nog niet concreet of wilt u weten wat het allemaal gaat kosten en wat er allemaal bij komt kijken?

Onze medewerkers helpen u graag op weg aan de hand van deskundig advies. Daarnaast nemen wij desgewenst graag alle zorg uit handen door het gehele traject van A tot Z voor u te verzorgen.

Contact opnemen

KEES MEELIS

"Het gaat ons niet om meters maken. Wij kijken liever naar de details.”

Bij Meelis Bouw worden de juiste ambachten samengevoegd. Door onze kennis en krachten te bundelen zorgen we voor een meesterlijk resultaat.

Ambachtelijk

Meelis Bouw staat garant voor een goede voorbereiding, strakke planning en onberispelijke oplevering. Vandaar de trouwe klantenkring lovende referenties!

klantgericht

Vertrouw het toe aan het vakmanschap van Meelis Bouw. Al meer dan 70 jaar een begrip in de regio Den Haag.

Onze gespecialiseerde mensen zorgen ervoor dat het piekfijn in orde komt!

Glas in lood restauratie

Meelis Bouw is gespecialiseerd in het restaureren van glas in lood. Bij de restauratie van een paneel wordt eerst het glas uit het lood gehaald, vervolgens wordt het paneel opnieuw in het lood gezet, gesoldeerd en als laatste gekit.

Monumentale panden

Een historisch pand is geen nieuwbouwwoning. Er zit geschiedenis in en heeft een bijzonder karakter. Het verdient speciale aandacht en ambachtelijke kennis.