nieuwbouw

meelis bouw

Nieuwbouw

Voor een professionele en betrouwbare aanpak van uw nieuw te bouwen woning of bedrijfspand heeft u aan Meelis Bouw een goede aannemer. Onze ervaring, in combinatie met de vakkennis van ons personeel, staat garant voor een passende ruimteoplossing geheel naar wens van de klant.

Wij denken actief met u mee, geven u deskundig advies en nemen desgewenst vanaf de eerste schets tot aan de oplevering het hele traject voor onze rekening.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie over het realiseren van uw nieuwbouwplannen, wilt u geheel vrijblijvend gebruik maken van onze kennis en ervaring tijdens een eerste gesprek? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

KEES MEELIS

"Het gaat ons niet om meters maken. Wij kijken liever naar de details.”

Bij Meelis Bouw worden de juiste ambachten samengevoegd. Door onze kennis en krachten te bundelen zorgen we voor een meesterlijk resultaat.

Ambachtelijk

Meelis Bouw staat garant voor een goede voorbereiding, strakke planning en onberispelijke oplevering. Vandaar de trouwe klantenkring lovende referenties!

klantgericht

Vertrouw het toe aan het vakmanschap van Meelis Bouw. Al meer dan 70 jaar een begrip in de regio Den Haag.

Onze gespecialiseerde mensen zorgen ervoor dat het piekfijn in orde komt!

Glas in lood restauratie

Meelis Bouw is gespecialiseerd in het restaureren van glas in lood. Bij de restauratie van een paneel wordt eerst het glas uit het lood gehaald, vervolgens wordt het paneel opnieuw in het lood gezet, gesoldeerd en als laatste gekit.

Monumentale panden

Een historisch pand is geen nieuwbouwwoning. Er zit geschiedenis in en heeft een bijzonder karakter. Het verdient speciale aandacht en ambachtelijke kennis.